• Home
  • Gezichten achter de casas

De gezichten achter de Casas

Hallo, wij zijn Filippe & Tiny, gehuwd sinds 2001 en samen hebben we 3 toffe & sportieve zonen (Luka °2002, Emiel °2007 & Jules °2009)

Naast sporten (Filippe: fietsen, lopen, zwemmen – triatlon) en prive- taxi spelen voor de jongens (Tiny) , hebben we 3 horecazaken rond het Gentse: Brasserie ‘Reinaert’ in Destelbergen, restaurant ‘Le Grand Bleu’ in Gent en brasserie ‘Noordhof’ in Drongen…

Fijn dat jullie rondkijken op onze website en interesse hebben in één van onze vakantiehuisjes! Elk huisje heeft een prima ligging, faciliteiten in de buurt, dicht bij de zee en het strand & is voorzien van alle comfort! Verder hebben we elk huisje ingericht alsof het voor onszelf zou zijn, met kwaliteitsvolle en mooie meubelen, bedden, matrassen, goede wifi…  We zijn er dan ook van overtuigd dat jullie een hele fijne vakantie zullen beleven in het prachtige Spanje. Een heerlijk klimaat, lekker eten en drinken, vriendelijke mensen, prachtige natuur & tal van bezienswaardigheden op slechts 2u vliegen. Wat heeft een mens meer nodig?

Mochten jullie nog vragen hebben, aarzel niet om ons te contacteren…  

 

 Gezichten achter de casas